Közösségi oldalak

Hírek

Lopás Békéscsabán és Csárdaszálláson, könnyű testi sértés Magyarbánhegyesen

Ruhát akart lopni egy nő 2023. július 27-én 16 óra 30 perc körül Békéscsabán az egyik áruházból. A 48 éves békéscsabai nő több ruhát is magához vett, bevitte őket a próbafülkébe, majd a nála lévő harapófogóval egy nadrágról levágta az áruvédelmi eszközt és a ruhája alá rejtette. A fülkéből kilépve a bolt egyik dolgozója számonkérte, ekkor a nő visszaadta a ruhadarabot, majd el akarta hagyni az üzletet. Az eladók visszatartották és hívták a rendőrséget. A Békéscsabai Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást ellene.

Szintén lopás miatt intézkedtek a Szarvasi Rendőrkapitányság rendőrei is. Csárdaszálláson, a vasútállomáson 14 óra 10 perc körül egy 17 éves lány ellopta egy fiú a pénzét és a bankkártyáját, amit a hátizsákjában tartott. A rendőrök a bejelentés után rövid időn belül elfogták a lányt, aki elismerte, hogy ő vitte el a fiú értékeit. A rendőrkapitányságon lopás vétség gyanúja miatt indult ellene eljárás.

Magyarbánhegyesen, a Kossuth utcában 2023. július 27-én 11 óra 20 perc körül vitába keveredett egymással egy férfi és egy nő. A férfi kerékpárral volt, amikor nőismerőse megállította és számon kérte. A veszekedés közben a nő belerúgott a férfi kerékpárjába, ami eldőlt és megsebesítette a tulajdonosát. A nő ellen Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság könnyű testi sértés vétség miatt eljárást indított.