Közösségi oldalak

Hírek

Lekapcsolta a rendőrség azt a 44 éves sarkadi férfit, aki az út mellé hordta a kommunális hulladékot

Az út mellé hordta a lomjait az oktondi! Fotó: police.hu

Hulladékgazdálkodás rendjének megsértése miatt indult eljárás egy férfi ellen, mert illegálisan pakolt le egy televíziót, három hűtőgépet és egyéb hulladékot Sarkadon. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

Televíziót, három hűtőgépet és egyéb háztartási hulladékot tett le egy férfi 2021. június 25-én, délután Sarkadon, a Galamb utcában. A szemetet utánfutós személyautóval vitte oda, majd lepakolta az út mellé és elhajtott. Miután a történtekről bejelentés érkezett, a rendőrök adatokat gyűjtöttek, tanúkat kerestek. Még aznap kiderítették, hogy egy 44 éves sarkadi férfi követhette el a bűncselekményt. A rendőrjárőrök a férfit előállították a Sarkadi Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók hulladékgazdálkodás rendjének megsértése bűntett megalapozott gyanúja miatt kihallgatták.

A rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait a napokban továbbította az ügyészségre – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.