Közösségi oldalak

Hírek

Kövér László ismét a kommunizmusban érzi magát! – 9,6 millió forintra büntette Jakab Pétert

 

Ez újabb rekord, a fideszes házelnök még soha senkit nem bírságolt meg ennyire.

Megjött Kövér elvtárs levele. Most már tudjuk, mennyit ér az a szó, hogy ficsúr, ha fideszesre mondják. Tessék megkapaszkodni. Közel 10 milliót.

Ezt írta Jakab Péter a Facebook-oldalán, A Jobbik elnöke, frakcióvezetője, miniszterelnök-jelöltje hétfőn napirend előtt nevezte ficsúrnak azokat a fideszes képviselőket a parlamentben, akik közpénzből rázzák a rongyot. Kövér Lászlót is így nevezte, mert ő is 135 millióért vett közpénzből 8 szőnyeget a Parlamentbe a válság alatt.

9,6 millió forint büntetést kaptam érte. Egy szóért.

Felidézte, nem azt mondta, csicskák, moslékok, büdös bunkók, hazaárulók. Ezeket ők mondták. Ingyen. A ficsúrt ő mondta, és ez, noha igaz volt, 10 milliót ért – tette hozzá.

Jakab Péter korábban a Blikknek azt mondta, számít a büntetésre, de csak azt tette, amit az igazságérzete diktált. Szerinte Kövér László megszokta a hajbókolást, a hazudozást.

Ha az igazság és a hazugság találkozik, ott általában balhé van.

Az ellenzéki politikus azt mondta, a fideszes házelnök egyre érzékenyebb az igaz szóra, már nem tudni, hol van nála a határ.

A Jobbik elnöke biztos abban, hogy a leficsúrozott Kövér László újra megbírságolja.
Jakab Péter tavaly októberben 4,4 millió forintos bírságot kapott a házelnöktől, amikor egy zsák krumplit akart átadni Orbán Viktornak. Ez rekord volt, amíg a fideszes házelnök meg nem büntette 8,2 millió forintra Tordai Bencét, a Párbeszéd politikusát. Most újra övé a rekord. Korábban egyébként a Jobbik politikusa egy Orbán Viktornak feltett parlamenti kérdésében Kövér Lászlóról azt írta, hogy hiába nem áll kényszerkezelés alatt egy közjogi méltóság, attól még mutathatja az őrület jeleit.