Közösségi oldalak

Hírek

Körösladányban lesz a Békéscsaba Előre Magyar Kupa mérkőzése

Körösladányban lesz a Békéscsaba Előre Magyar Kupa mérkőzése

A Békéscsaba 1912 Előre felhívja tisztelt szurkolói és az érdeklődők figyelmét, hogy a 2023. augusztus 26-án (szombat) 16:30 órára kiírt Békéscsaba 1912 Előre – Monor SE MOL Magyar Kupa 2023/2024. 2. forduló mérkőzés helyszíne megváltozott, és az eredetileg a békéscsabai Kórház utcai Stadion helyett Körösladányban kerül megrendezésre.

A lila-fehér klub tájékoztatása szerint a helyszín megváltoztatását a Kórház utcai Stadion pályájának sajnálatos megbetegedése indokolta. Az utóbbi hetek időjárási helyzete, a korábban esett rengeteg csapadék és a jelenlegi igen párás, extrém meleg következtében kapott a pálya egy bakteriális-gombás fertőzést, amelyet kizárólag egy vegyszeres eljárás alkalmazásával lehet orvosolni.

Szakembereink napok óta azon dolgoznak, hogy a gyepszőnyeget megmentsék és minél előbb visszaállítsák a korábbi állapotot, de az elkövetkezendő szombaton a pálya még egészen biztosan nem kerül használható állapotba. A klubvezetés köszöni szépen a Körösladány együttműködését és segítségét, mert így a mérkőzést megfelelő körülmények között meg tudjuk rendezni! Mivel a szabályoknak megfelelő papírokkal rendelkező pálya legközelebb Körösladányban található, így nem is volt kérdéses az alternatív helyszín.

Szurkolóitól és szimpatizánsaitól elnézést kérnek a kellemetlenségért, és közlik, hogy akinek módjában áll és lehetősége van rá, szeretettel látják Körösladányban is, ahol ilyen formán természetesen nem kell majd belépőjegyet váltani, tehát a mérkőzésre mindenkinek díjtalan lesz a belépés. Azok kedvéért akik nem tudnak elutazni a meccsre, a hivatalos YouTube csatornán élőben közvetítik a mérkőzést majd.

Borítókép: Különösen a régi székház felőli oldala rossz a pályának. Fotó: Molnár Balázs