Közösségi oldalak

Hírek

Komoly helyezéssekkel tértek haza a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság rendőrei

Két első, két második és egy harmadik helyezéssel tértek haza a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság rendőrei a Belügyminisztérium 2023. évi Judo Országos Bajnokságáról, Makóról.

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság 2023. május 23-án Makón rendezte meg a Belügyminisztérium 2023. évi Judo Országos Bajnokságát. A nívós megmérettetésen a Békés Megyei Rendőr-főkapitányságot három versenyző képviselte. A 35 év alatti kategóriában Szlávik Gergő, a Békéscsabai Rendőrkapitányság őrmestere -66 kg-ban, Kránicz Adrián r. őrmester az Orosházi Rendőrkapitányságról -81 kg-ban, illetve Halmágyi Antal r. alezredes a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Rendészeti Igazgatóságának sportolója a 35 év feletti kategóriában -100, és +100 kg-ban indultak.

Halmágyi Antal r. alezredes -100 kg-ban egyedül mérlegelt be, így automatikusan aranyérmes lett, azonban lehetőséget kapott arra, hogy nehézsúlyban is megméretesse magát. A +100 kg-ban azonban két győztes küzdelem után sajnos a döntőben sérülése miatt már nem tudott kiállni, így az előkelő második helyet szerezte meg. Szlávik Gergő r. őrmester a kategóriájában aranyérmet szerzett, Kránitz Adrián r. őrmester pedig, aki birkózóként 2022-ben ismerkedett meg a judo alapjaival, bronzérmes lett.

A szép eredményt elért sportolókat 2023. május 31-én a Békés Megyei Rendőr-főkapitányságon köszöntötte Vörös Ferenc r. ezredes, vármegyei rendőrfőkapitány. Méltatta a teljesítményüket és hangsúlyozta, hogy nagyra értékeli a kitartásukat, valamint azt, hogy a hivatásuk gyakorlása mellett szabadidejükben sportolnak, versenyekre készülnek. A vármegyei rendőrfőkapitány emléklappal gratulált kollégáinak a kiváló eredményeikhez.

RSS Sportklub hírek

YouTube csatorna

RSS Időjárás

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!