Közösségi oldalak

Hírek

Két őrizetbe vétel és egy garázdaság miatt történt előállítás

Jogosítvány nélkül vezetett és balesetet szenvedett egy férfi 2021. december 19-én 11 óra 45 perc körül Vésztő és Tarhos között. Élettársa autójával lesodródott az útról, szalagkorlátnak ütközött és az út melletti árokban állt meg. A férfi nem sérült meg, de miután kiderült, hogy nincs jogosítványa, a Békési Rendőrkapitányság engedély nélküli vezetés szabálysértés miatt őrizetbe vette, és a rendőrök három napon belül bíróság elé állíthatják.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság 2021. december 19-én őrizetbe vett egy férfit, mert ellopott egy kerékpárt. A lezárt biciklit úgy tolta, hogy a hátsó kerekét megemelte. Egy járókelő látta ezt és hívta a rendőrséget. A rendőrök a bűncselekményt elkövető 70 éves férfit előállították és a kerékpárt lefoglalták tőle. A rendőrség ezúton is köszöni a bejelentőnek, hogy telefonált, és nem ment el szó nélkül amellett, amit látott.

Békésen, az egyik presszóban 2021. december 19-én 19 óra 45 perc körül egy férfi szóváltásba keveredett egy vendéggel. Mikor a vita dulakodásig fajult, az utóbbi férfi távozott. A másik viszont ott maradt és a presszóban, illetve annak teraszán asztalokat, székeket, szemeteseket borogatott, kibált a többi vendéggel. A rendőrök a 29 éves férfit előállították és garázdaság miatt büntetőeljárást indítottak ellene – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.