Közösségi oldalaink

Hírek

Két fiatal fiú felgyújtott egy séget Békésen a Kettős-Körösnél

Fürdés után egyikük fázott, ezért gyújtott tüzet két fiú egy stégen és a gátoldalban Békésen, a Kettős-Körösnél. Szerencsére nem esett bajuk, de több mint 250 ezer forint kárt okoztak.

Megrongálódott Békésen, a Kettős-Körös folyón egy stég 2022. június 7-én. A Békési Rendőrkapitányság rongálás vétség miatt nyomozást rendelt el, és a rendőrök felderítették a bűncselekményt. A gyanú szerint egy 13 és egy 15 éves fiú követte el a rongálást. Az idősebb fiú kihallgatásán elmondta, hogy fürödtek a folyóban, majd társa fázott, ezért száraz füvet hordott a stégre és öngyújtóval meggyújtotta, ő pedig a gátoldalban gyújtott tüzet. A stégen vízzel kezdték el oltani a lángokat, a gátoldalban pedig széttaposták a parazsat, így szerencsére nem terjedt tovább a tűz, és a fiúk sem sérültek meg. Az önkormányzat által kihelyezett stégben azonban így is több mint 250 ezer forint kár keletkezett – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

További hírek a kategóriából: Hírek

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!