Közösségi oldalak

Hírek

Kerékpárt lopott, büntetőeljárás indult ellene

Nem akart gyalog hazamenni, ezért lopott egy biciklit egy férfi Mezőhegyesen. A kétkerekű le volt zárva. A rendőrség a bűncselekményt kivizsgálta, és az ügy iratait továbbította az ügyészségre.


Mezőhegyesen, a vasútállomásnál lévő kerékpártárolóból 2021. június 19-én este egy férfi ellopott egy kerékpárt. A hátsó kerekénél lezárt férfi vázas bicikliről letörte a lakatot, úgy tudta elvinni. Elmondása szerint fáradt volt, nem akart az állomástól gyalog hazamenni, ezért döntött úgy, hogy lop egy kerékpárt, amit aztán az udvarán letámasztott. Napokkal később indult el vele újra, boltba akart menni, de meglátta a bicikli tulajdonosa, aki hívta a rendőrséget. A 24 éves férfi ellen a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság lopás miatt büntetőeljárást indított. A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait továbbította az ügyészségre – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

RSS Sportklub hírek

YouTube csatorna

RSS Időjárás

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!