Közösségi oldalak

Hírek

Jobbik: Kecskemétre is számolatlanul telepíti be a migránsmunkásokat a Fidesz

Hiába harsogta közpénzből a kormány, hogy nem leszünk bevándorlóország, most mégis olcsó ázsiai migránsmunkásokkal árasztják el Magyarországot.

Bács-Kiskun megye szívébe, Kecskemétre is számolatlanul telepítik a migránsmunkásokat, ezzel megváltoztatják hazánk etnikai képét, elveszik a magyar emberek elől a munkalehetőséget, letörik a béreket.

Ázsiai migránsmunkások be, magyarok ki! Ez a Fidesz veszélyes terve!

Kecskeméten a Fidesz-kormány egymilliárdot költött egy migránsmunkásoknak épült szállóra, miközben sok magyar a normális lakhatásért, a megélhetéséért küzd. Napról-napra több kecskeméti és környékbeli fiatal menekül külföldre, mert a kormány egyszerűen megfosztja őket a normális élet lehetőségétől.

A Jobbik-Konzervatívok mélységesen elítéli, hogy a Fidesz-kormány számára a magyar nemzeti érdek, a magyar családok, a magyar munkahelyek és bérek megvédése helyett a migránsmunkás-biznisz a fontos.

Ázsiai migránsmunkások helyett normális bért a magyaroknak! Felelős kormányt, normális Magyarországot!

– áll a portálunkhoz eljuttatot Jobbikos közleményben.

RSS Sportklub hírek

YouTube csatorna

RSS Időjárás

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!