Közösségi oldalak

Hírek

Jobbik: Azonnali segítséget a magyar családoknak!

Azonnali segítségként a tűzifa, az élelmiszerek és a gyermekgondozáshoz használt árucikkek áfájának nullára csökkentését követelte a Jobbik a kormánytól vasárnap. A témában Végh Noémi, a Jobbik országgyűlési képviselője tartott online sajtótájékoztatót.

Végh Noémi közölte: elfogadhatatlan, hogy Európában Magyarországon terheli a legmagasabb áfa-kulcs a gyermekneveléssel kapcsolatos árucikkeket. Egy felelős kormány mindig a magyar emberek érdekeit tartja szem előtt, ezért arra kérik a kabinetet, támogassa a Jobbik javaslatát – tette hozzá.

Az országgyűlési választásokat követően a kormány „eltörölte” a kisadózó vállalkozók tételes adóját (kata) és a rezsicsökkentést, illetve szűkítette a hatósági áras tankolás lehetőségét – mondta.

Ebben a helyzetben a fiatalok nem azért nem vállalnak gyereket, mert nem szeretnének, hanem azért, mert a gazdasági körülmények sok esetben ellehetetlenítik azt – közölte Végh Noémi.

A gyes 28 500 forintos összege csak a pelenkára elég, a társadalombiztosítás pedig továbbra sem támogatja a születendő gyerek betegségeinek kiszűrésére szolgáló, úgynevezett kombinált teszt elvégzését, ami így 30 ezer forintba kerül – tette hozzá.YouTube csatorna

RSS Sportklub hírek

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!