Közösségi oldalak

Hírek

Jobbik: a magyarok 83%-a szeretné, a Fidesz mégsem akarja, hogy szenteste munkaszüneti nap legyen

Jobbik: a magyarok 83%-a szeretné, a Fidesz mégsem akarja, hogy szenteste munkaszüneti nap legyen

Hiába a közakarat, hiába támogatja a magyarok 83%-a, a Fidesz ötödjére is lesöpörte azt a jobbikos javaslatot, amely szerint szenteste napját nyilvánítsák munkaszüneti nappá.

Már a nagy élelmiszerláncok is támogatnák az arról szóló jobbikos, Balassa Péter által beterjesztett javaslatot, hogy december 24-e legyen munkaszüneti nap. Ahhoz, hogy zárva tartsanak és pihenőnapot biztosítsanak saját munkavállalóik számára ezen a napon az élelmiszerláncok, még törvényt sem kellene módosítani, hiszen eddig is rájuk volt bízva a nyitvatartás, saját bevallásuk szerint pedig ez a nap egyébként is inkább ráfizetéses, mint nyereséges. Tehát ott tartunk, hogy már az élelmiszerláncok is családbarátabbak a valóságban, mint a magát ezzel a jelzővel illető Fidesz-kormány.

Sikerként könyveljük el, hogy a konzervatív közösségünk által benyújtott javaslat egyre szélesebb társadalmi támogatást nyer, ugyanakkor sajnálatunkat fejezzük ki azért, mert annak, hogy a magyar családok meghitten, nyugalomban tölthessék ezt a napot, még mindig van egy akadálya: éppen a magát kereszténynek és családbarátnak hazudó Orbán-kormány

– áll a portálunkhoz eljuttatott Jobbikos közleményben.