Közösségi oldalak

Hírek

Ittas járművezetés miatt történt rendőri intézkedés Eleken, lopás gyanúsítottjának előállítása Orosházán

Békés megyében 2022. április 6-án személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2022. április 6-án, délután Eleken. A Hősök útján tartottak közúti ellenőrzést, amikor egy személygépkocsi vezetőjénél alkoholfogyasztást jelzett a szonda. A férfit előállították a Gyulai Rendőrkapitányságra és büntetőeljárást indítottak ellene.

Orosházán, a Kölcsey utcából 2022. április 6-án 17 óra körül ellopták egy férfi kerékpárját. A bicikli egy padhoz volt letámasztva és nem volt lezárva. A kormányán volt két táska, amelyekben többek között pénztárca, mobiltelefon, iratok és kulcsok is voltak. A rendőrök a bejelentés után rövid idő alatt azonosították és előállították a lopás gyanúsítottját. A 46 éves férfit kihallgatták, a kerékpárt, valamint a táskákat lefoglalták tőle. A gyors és eredményes rendőri intézkedésnek köszönhetően a meglopott férfi mindenét visszakapta – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.