Közösségi oldalak

Hírek

Ittas járművezetés gyanúja Vésztőn, lopás Sarkadon és Újkígyóson

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2021. szeptember 20-án 11 óra 15 perc körül Vésztőn. Egy személygépkocsi vezetőjénél pozitív értéket mutatott az alkoholszonda. A további légalkoholmérések is megerősítették azt, hogy az 55 éves vésztői férfi ittasan vezetett. A rendőrjárőrök ezért elvették a jogosítványát és büntetőfeljelentést tettek ellene.

 

Két barkácsgépet lopott ismerőse házából egy sarkadi férfi 2021. szeptember 19. és 2021. szeptember 20. között Sarkadon. Az épület bejárati ajtaját megrongálta, majd átkutatta a szobákat, onnan vitte el a gépeket. A Sarkadi Rendőrkapitányság nyomozói a 27 éves férfit lopás elkövetésével gyanúsítják és büntetőeljárást indítottak ellene.

Szintén lopás miatt állítottak elő a rendőrök 2021. szeptember 20-án egy újkígyósi férfit. A gyanú szerint az 57 éves férfi előző éjszaka Újkígyóson, a Gyulai utcából elhozott egy lezárt kerékpárt. A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei kutatást tartottak nála és megtalálták az ellopott biciklit. A nyomozók lopás gyanúja miatt kihallgatták az újkígyósi férfit, a lefoglalt kétkerekűt pedig visszaadták a tulajdonosának – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.