Közösségi oldalak

Hírek

Ittas járművezetés Békésen, körözött nő elfogása Orosházán, lopás Vésztőn

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2022. szeptember 22-én 8 óra 45 perc körül Békésen, a Kossuth utcában. Egy személygépkocsi vezetőjénél jelzett alkoholfogyasztást a szonda. A 60 éves férfit a rendőrök előállították, majd miután két további légalkoholmérés eredménye is pozitív lett nála, elvették a vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene.

Az Orosházi Rendőrkapitányság rendőrei 2022. szeptember 22-én elfogtak egy nőt, akinek az Orosházi Járásbíróság lopás bűncselekmény miatt elrendelte a körözését. Az 51 éves nőt a bíróságra vitték és átadták az ügyében eljáró bírónak.

A Szeghalmi Rendőrkapitányságra 2022. szeptember 22-én érkezett bejelentés arról, hogy az elmúlt napokban megloptak egy idős vésztői férfit, a lakásából elvitték a megtakarított pénze egy részét. A bűncselekményt a gyanú szerint egy helyi nő követte el, aki ellen eljárás indult. A lopott pénzt a rendőrök lefoglalták tőle és visszaadták a férfinek – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

RSS Sportklub hírek

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!