Közösségi oldalak

Hírek

Húsvétkor is fókuszban a biztonsági öv

Mert húsvétkor is mindenkit hazavárnak….

A húsvéti ünnepek alatt az ország területén jelentős forgalomnövekedésre kell számítani.

Éppen ezért kérjük, hogy indulás előtt tájékozódjanak az aktuális forgalmi helyzetről, az esetleges útlezárásokról.

Vezessenek óvatosan, tartsák be a közlekedési szabályokat, használják a biztonsági övet! A biztonsági öv használata nem az Ön döntése, hanem kötelező!

Felhívjuk a járművezetők figyelmét, hogy a balesetek elkerülése érdekében a vezetés megkezdése előtt tartózkodjanak a szeszes italok fogyasztásától!

Aki ittasan járművet vezet, elfogadhatatlan kockázatot vállal és mások életét is veszélyezteti!

A húsvéti ünnepek alatt az európai iskolai szünetek, valamint a szabadságukra hazatérő vendégmunkások miatt jelentős tranzitforgalom – megnövekedett várakozási idő – várható a határátkelőhelyeken is.

Indulás előtt győződjenek meg arról, hogy a határátlépéshez szükséges, érvényes személyi- és járműokmányokkal rendelkeznek-e!

A rendőrség kéri, hogy az autópálya-határátkelőhelyeket személyautóval fokozott óvatossággal közelítsék meg az utazók, hiszen az M5-ös és az M43-as autópályákon erős forgalom alakulhat ki, ezért kellő körültekintés szükséges.

A határátkelőhelyek nyitva tartásáról és az ott várható várakozási időkről a http://www.police.hu/hirek-es-informaciok/hatarinfo oldalon, valamint a Rendőrségi Útinformációs Rendszer (Rutin) mobil applikáció segítségével tájékozódhatnak – tájékoztatta portálunkat Vargáné Dr. Szombati Andrea r. őrnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

RSS Sportklub hírek

YouTube csatorna

RSS Időjárás

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!