Közösségi oldalak

Hírek

Három hónapos kislánnyal együtt zárta rá élettársára a lakást egy férfi

Személyi szabadság megsértésének bűntette miatt emelt vádat a Szeghalmi Járási Ügyészség és vádiratában pénzbüntetés kiszabására tett indítványt egy 45 éves büntetlen előéletű, dévaványai illetőségű, de szeghalmi tartózkodási helyű férfival szemben, aki mérgében bezárta az élettársát.

A férfi és a sértett nő együtt élnek Szeghalmon, egy lakásban, s közösen nevelik három hónapos kislányukat. Kapcsolatuk konfliktusokkal terhelt, a sértett emiatt néha a nagymamájához költözik. 2023. november 17-én, 10 óra körüli időpontban a férfi és a nő ismét veszekedtek egymással, a sértett rokonához való költözésének gondolata is felmerült.

A férfi mérgesen távozott a lakásukból, és rázárta az élettársára az ajtót, a pótkulcsot is magával vitte. Ily módon korlátozta a nőt abban, hogy elhagyja a harmadik emeleti ingatlant. A sértett öt-tíz percen belül telefonon értesítette a rendőrséget, a hatóság helyszínre érkezéséig mintegy negyven percig volt bezárva – tájékoztatta portálunkat Dr. B. Nagy Barbara főügyészségi ügyész, sajtószóvivő.