Közösségi oldalaink

Hírek

Gyulán balesetnél, Kondoroson szabálysértés miatt, Békéscsabán és Lőkösházán körözés alapján intézkedtek a rendőrök

Gyulán, a Béke sugárúton 2021. szeptember 21-én 15 óra 15 perc körül egy személygépkocsi vezetője elütött egy kerékpárral közlekedő 13 éves lányt, aki egy gyalogos-átkelőhelyen akart áthajtani. A mentők a fiatalt könnyű sérüléssel vitték kórházba. A baleset okát és körülményeit a Gyulai Rendőrkapitányság vizsgálja.

Kondoroson, a Somogyi Béla utcából 2021. szeptember 21-én 16 óra 15 perc körül előállítottak a rendőrök egy kondorosi férfit. Személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy nem rendelkezett érvényes vezetői engedéllyel. A Szarvasi Rendőrkapitányság a 37 éves férfit engedély nélküli vezetés szabálysértés miatt őrizetbe vette és a rendőrkapitányság munkatársai három napon belül bíróság elé állíthatják.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrjárőrei 2021. szeptember 21-én 10 óra 15 perc körül elfogtak egy 48 éves férfit, aki ellen a Békéscsabai Járásbíróság garázdaság vétség miatt adott ki elfogatóparancsot. A békéscsabai férfit a rendőrök átadták a körözést elrendelő bírónak.

A lőkösházi vasúti határátkelőhelyen 2021. szeptember 21-én 18 óra 45 perc körül elfogtak a rendőrök egy bolgár férfit. A 40 éves férfi ellen a bolgár hatóságok nemzetközi elfogatóparancsot adtak ki. A férfit előállították a Gyulai Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók őrizetbe vették és értesítették a körözését elrendelő hatóságot – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

További hírek a kategóriából: Hírek

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!