Közösségi oldalak

Hírek

Gázpisztoly is előkerült a két férfi közötti vitában Sarkadon

Korábbi sérelmek miatt vitázott egymással két férfi Sarkadon, amikor az egyik lövést adott le egy gáz- és riasztó pisztollyal. A másik férfi az arcán könnyeben megsérült. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte és az iratokat továbbította az ügyészségre.

Sarkadon, a Kossuth utcában 2022. június 16-án 15 óra előtt néhány perccel egy korábbi sérelem miatt vitázott egymással két férfi. A nézeteltérés során az egyikük egy gáz- és riasztófegyverrel lőtt a másik felé, aki az arcán könnyebben megsérült. A lövést leadó 50 éves dobozi férfit a rendőrök előállították a Sarkadi Rendőrkapitányságra, ahol garázdaság miatt büntetőeljárást indítottak ellene. A nyomozók a gáz- és riasztófegyvert lefoglalták tőle. A Sarkadi Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait a napokban továbbította az ügyészségnek.

RSS Sportklub hírek

YouTube csatorna

RSS Időjárás

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!