Közösségi oldalak

Hírek

Fizetés nélkül vitte el az autót egy idős ember udvaráról a 33 éves békéscsabai férfi

Vételi ajánlatot tett egy férfi Békéscsabán egy autóra, de a járművet úgy vitte el egy idős ember udvaráról, hogy azért nem fizetett. A zárt udvarról úgy jutott ki a kocsival, hogy a tulajdonos zsebéből kivette a kapukulcsot. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

Fizetés nélkül hajtott el 2022. április 27-én Békéscsabán, egy ház udvarából egy férfi egy olyan autóval, amire korábban vételi ajánlatot tett. A jármű a tulajdonosnak az udvarán állt, a kapu zárva volt, de a 33 éves békéscsabai férfi a gyanú szerint kivette a kapukulcsot az idős ember zsebéből és így kijutott onnan. A tulajdonos a mozgáskorlátozottsága miatt nem tudta ezt megakadályozni.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei hamar elfogták a fizetés nélkül távozó vevőt, akit a nyomozók kifosztás bűntett elkövetésének gyanúja miatt kihallgattak. Az autót a rendőrök lefoglalták és visszaadták a tulajdonosnak. A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait a napokban továbbította az ügyészségre – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.