Connect with us

Hírek

Engedély nélküli vezetés miatt történt rendőri intézkedés Gyomaendrődön és garázdaság Nagyszénáson

A Szarvasi Rendőrkapitányság 2021. augusztus 5-én szabálysértési őrizetbe vett egy gyomaendrődi férfit. A 30 éves férfi személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy nincs jogosítványa. A rendőrök 21 óra 30 perc körül Gyomaendrődön, a Fő úton igazoltatták, onnan állították elő. A rendőrkapitányság munkatársai engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt három napon belül bíróság elé állíthatják.


Nagyszénáson, a Béke utcai garázssoron 2021. augusztus 5-én 9 óra körül összeszólalkozott két férfit. A vita tettlegességig fajult, kölcsönösen bántalmazták egymást. Egyikük egy szerszám nyelével, a másik férfi egy bottal ütött, mindketten könnyű sérülést szenvedtek. Az Orosházi Rendőrkapitányság garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt mindkét férfi ellen büntetőeljárást indított – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.
A Keleten olvasása ingyen van, de a működtetése nem! Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!