Közösségi oldalak

Hírek

Ellopták egy piaci árus drága mobiltelefonját Orosházán

Közel félmillió forintot érő mobiltelefonját hagyta őrizetlenül egy férfi Orosházán, a piacon. Egy nő ellopta a telefont, de a rendőrök elfogták, így a tulajdonosa visszakapta a készüléket. A rendőrség mindenkit arra kér, hogy vigyázzon a dolgaira!

Ellopták egy árus mobiltelefonját 2022. április 5-én Orosházán, a Könd utcai piacon. A férfi csak néhány percre hagyta őrizetlenül a készüléket azon az asztalon, ahol árusított. A pénztárgépet és a papírokat nem bántotta senki, a közel félmillió forintot érő készüléket azonban valaki elvitte. A rendőrök kiderítették, hogy egy nő lopta el a telefont.

Miután előállították, le is foglalták tőle mobilt, ami így sértetlenül visszakerült a tulajdonosához. Az Orosházi Rendőrkapitányság az 53 éves orosházi nő ellen lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt eljárást indított. A rendőrök a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az ügy iratait 2022. május 30-án továbbították az ügyészségnek – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

A történtek kapcsán a rendőrség ismételten kér mindenkit, hogy vigyázzon a személyes dolgaira! Táskákat, pénztárcákat, mobiletelefonokat ne hagyjanak sehol még rövid időre, percekre sem őrizetlenül!