Eleken ittas járművezetés, Mezőhegyesen lopás gyanúsítottját állították elő a rendőrök

Békés megyében 2022. január 27-én személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre.

Ittas járművezetéssel gyanúsítható férfit állítottak elő a rendőrök 2022. január 27-én Elekről. A 65 éves férfi személygépkocsival közlekedett, az Erkel Ferenc utcában állították le a helyi körzeti megbízottak. A helyszínen és a Gyulai Rendőrkapitányságon is megszondáztatták, mindhárom légalkoholmérés eredménye pozitív lett, ezért elvették a vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene.

Mezőhegyesen, egy dohányboltban 2022. január 27-én délelőtt egy idős nő a pénztár előtti pulton felejtette a pénztárcáját. Már kiment a trafikból, amikor észrevette, hogy nincs meg a tárca. Visszament, de már nem találta ott. A helyiségben működő kamera rögzítette, amint a nő után vásárló férfi ellopta a pénztárcát. A rendőrök előállították a férfit, a lakásán megtalálták és a lefoglalták a pénztárcát, amit visszaadtak a tulajdonosának – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.
A Keleten olvasása ingyen van, de a működtetése nem! Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!