Közösségi oldalak

Hírek

Czeglédy Csaba parádésan kiosztotta a két hazudozót, Marsit és Gönczit

Czeglédy Csaba Facebook-oldalán reagált Marsi Anikó és Gönczi Gábor nagy port kavart nyilatkozatára, amelyben „a két TV2-s nagy szerényen elmondta, hogy ők jobbak a 25 éve együtt híradózó Erős Antónia és Szellő István párosnál, vérprofi televíziósok, nem műsorvezetők, hanem televíziós újságírók, és nagyon alapos szakmai munkát végeznek”.

Czeglédy Csaba bejegyzését változtatások nélkül közöljük:

Nagyot mentek az elmúlt napokban a sajtóban Marsi Anikó és Gönczi Gábor a Blikknek adott nyilatkozatukkal.

A két TV2-s nagy szerényen elmondta, hogy ők jobbak a 25 éve együtt híradózó Erős Antónia és Szellő István párosnál, vérprofi televíziósok, nem műsorvezetők, hanem televíziós újságírók, és nagyon alapos szakmai munkát végeznek.

Árnyalatnyi különbséget vélek felfedezni a blikkes önfényezésük és a Pesti Központi Kerületi Bíróság előtt 2021. május 4-én akkor még feljelentettként – most már vádlottak – tett vallomásuk között.

Dr. László Imre újbudai polgármesterrel szemben elkövetett rágalmazás bűncselekménye miatt folyik többek között ellenük is büntetőeljárás már évek óta. Esetükben a bíróság azt vizsgálja, hogy terheli-e őket felelősség az általuk az adásban elmondottak miatt.

Leegyszerűsítve: szimpla hírolvasók vagy újságírók a vádlottak?

Idézetek a bíróság 32-I. számú jegyzőkönyvéből.

Bíró kérdésére Marsi Anikó:

Nagyon szívesen válaszolok kérdésekre, de mást nem tudok elmondani, én csak a riporter vagyok maximum a helyesírási hibákat javíthatom ki, amit elém raknak azt kell felolvasnom.

Bíró kérdésére Gönczi Gábor:

Hírolvasók vagyunk, nem felelünk azért, amit felolvasunk, se jogunk se lehetőségünk nincs belenyúlni ezekbe a szövegekbe. Kötelességünk felolvasni ami előttünk van, mi erre szerződtünk. Nem tehetünk elenne semmit. Az esetek többségében nem is látjuk ezeket csak az adás előtt.

Bíró kérdésére Magyar Éva (Andor Éva):

Műsorvezetőként én is ugyanezt tudom elmondani. Semmi felelősségem, hogy beleavatkozzak a dolgokba. Amit megkapok fel kell olvasnom. Ha valami nagyon nagy helyesírási hiba van azt kijavíthatjuk, de mást nem.

Döntse el mindenki, hogy a Blikknek vagy a bírónak hazudtak a TV2-s vádlottak.

A jegyzőkönyv vonatkozó részéről készített képernyőmentés:

Ha van hozzá gyomra, itt megnézheti a két hazudozó ömlengését a Blikk videójában:RSS Sportklub hírek

YouTube csatorna

RSS Időjárás

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!