Közösségi oldalak

Hírek

Bontogatja szárnyait a tavaszi időjárás

Vasárnap száraz, derült idő várható, alig lesz felhő az égen. A Dunától keletre az északkeleti, a Dunántúlon a keleti-délkeleti szél élénkülhet meg több helyen, Sopron környékén egy-egy erős lökés is lehet. Hajnalban -7, -1, a fagyzugokban -10 fok körüli minimumokra készülhetünk. Napközben 7-11 fok között alakul a hőmérséklet.

Hétfőn is szikrázó napos, csapadékmentes idő jön. Mérsékelt, helyenként élénk lesz az északkeleti szél. Hajnalban -6, -1, napközben 9-14 fok valószínű.

Kedden sem lesznek felhők az égen, ragyogó napos időben lesz részünk. Hajnalban már csak gyenge fagyokra van kilátás. Kevés helyen még élénk lehet az északkeleti szél. Igazi tavaszi hőmérsékletekre számíthatunk, délután 13-18 fokig melegszik az idő.

Szerdától vasárnapig folytatódik derült, száraz idő. A legtöbb helyen már fagymentes lehet az éjszaka. A szél legyengül. A csúcshőmérsékletek 15-20 fok között alakulhatnak. Csütörtökön tovább fokozódik a meleg, helyenként átléphetjük a 20 fokot. Zavartalan napsütésre lehet készülni, pénteken viszont már szelesebb, kissé felhősebb idő lesz jellemző.