Közösségi oldalak

Hírek

Békéscsabán és Okányban folytatódik a rendőri toborzás

Rendőrként, határvadászként és iskolaőrként is csatlakozhatsz hozzánk. Toborzást végző rendőreink ezen a héten Békés megyében Békéscsabán és Okányban állnak az érdeklődők rendelkezésére.


Békés megyében augusztusban is folyamatosan zajlik a toborzás. A rendőrök forgalmas helyeken és rendezvényeken egyaránt várják a hivatásos szolgálat iránt érdeklődők jelentkezését. A Csaba Centerben 2023. augusztus 8-án 10-től 12 óráig, majd augusztus 11-én 9-től 11 óráig működik információs pont. Hétvégén, augusztus 12-én pedig Okányban, a falunapra kilátogatókat várják tanácsadással, hasznos kiadványokkal a rendőrök.

Határvadásznakrendőrjárőrnek és iskolaőrnek is lehet jelentkezni. A képzésekről, illetve az egyes szakterületeken dolgozók feladatairól a megjelölt időpontokban és helyszíneken részletes tájékoztatást lehet kapni. Azok, akik már meghozták a döntésüket, a jelentkezési lapok kitöltéséhez, benyújtásához is kaphatnak segítséget. A rendőrség honlapján is megtalálható minden, a jelentkezéshez szükséges információ, valamint a karrier@bekes.police.hu ímélcímen is lehet érdeklődni.