Közösségi oldalak

Hírek

Békés megyében is folyamatosan várja a rendőrség a hivatásos szolgálat iránt érdeklődők jelentkezését

Országszerte, így Békés megyében is folyamatosan várja a rendőrség a hivatásos szolgálat iránt érdeklődők jelentkezését. A toborzást végző rendőrök ezen a héten Békéscsabán és Békésen adnak tájékoztatást a képzésekről, a szolgálati feladatokról.

 

Két helyszínen várja az elkövetkező napokban a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság toborzócsoportja a rendőri szolgálat iránt érdeklődőket. A Csaba Center földszintjén 2023. július 20-án 16 és 18 óra között működik majd információs pont, július 22-én 9-től 13 óráig pedig Békés-Dánfokon, a Békés Megyei Polgárőr Napon állnak a pályaválasztók, illetve a pályamódosítást tervezők rendelkezésére. A határvadászok oktatásáról, munkájáról, valamint a 10 hónapos rendőrjárőrképzésről, a rendőri feladatokról is beszélnek az érdeklődőknek, illetve válaszolnak a felmerülő kérdésekre.

Azok, akik már meghozták a döntésüket, a jelentkezés benyújtásához is kapnak segítséget. Ha a toborzó eseményekre nem tudnak elmenni, a rendőrség honlapján is megtalálnak minden szükséges információt. Emellett a karrier@bekes.police.hu ímélcímen is lehet érdeklődni, jelentkezni.