Közösségi oldalak

Hírek

Baleset Gyomaendrődön és Szarvason, lopás Békéscsabán, értetlent állítottak elő Kétegyházán

Békés megyében 2023. március 22-én két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

 

Gyomaendrődön, a Bajcsy-Zsilinszky utcában egy kerékpáros álló személygépkocsi takarásából hajtott ki az úttestre és érintőlegesen összeütközött egy személygépkocsival. A kerékpáros férfi könnyű sérülést szenvedett.

Szarvason, a Szabadság úton 18 óra 45 perc körül két kerékpáros személyautóval ütközött. Az egyik biciklis súlyos, a másik könnyű sérülést szenvedett.

Parfümöt lopott egy férfi egy békéscsabai drogériából 2023. március 22-én. Az üzlet dolgozói tetten érték és rendőri intézkedést kértek. A 40 éves férfi idén februárban és márciusban is vitt el fizetés nélkül különböző árukat ugyanennek az üzletláncnak a boltjaiból. A Békéscsabai Rendőrkapitányság lopás vétség miatt indított ellene büntetőeljárást.

Kétegyházáról, a Szent Imre utcából 2023. március 22-én délután előállítottak a rendőrök egy férfit, mert személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy a Gyulai Járásbíróság 2022 decemberében egy évre eltiltotta a járművezetéstől. A 27 éves kétegyházi férfi ellen a Gyulai Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

YouTube csatorna

RSS Sportklub hírek

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!