Közösségi oldalak

Hírek

Baleset Gyomaendrődön és Szarvason, lopás Békéscsabán, értetlent állítottak elő Kétegyházán

Békés megyében 2023. március 22-én két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

 

Gyomaendrődön, a Bajcsy-Zsilinszky utcában egy kerékpáros álló személygépkocsi takarásából hajtott ki az úttestre és érintőlegesen összeütközött egy személygépkocsival. A kerékpáros férfi könnyű sérülést szenvedett.

Szarvason, a Szabadság úton 18 óra 45 perc körül két kerékpáros személyautóval ütközött. Az egyik biciklis súlyos, a másik könnyű sérülést szenvedett.

Parfümöt lopott egy férfi egy békéscsabai drogériából 2023. március 22-én. Az üzlet dolgozói tetten érték és rendőri intézkedést kértek. A 40 éves férfi idén februárban és márciusban is vitt el fizetés nélkül különböző árukat ugyanennek az üzletláncnak a boltjaiból. A Békéscsabai Rendőrkapitányság lopás vétség miatt indított ellene büntetőeljárást.

Kétegyházáról, a Szent Imre utcából 2023. március 22-én délután előállítottak a rendőrök egy férfit, mert személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy a Gyulai Járásbíróság 2022 decemberében egy évre eltiltotta a járművezetéstől. A 27 éves kétegyházi férfi ellen a Gyulai Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.