Közösségi oldalak

Hírek

Baleset Békésen és Mezőberényben, ittas járművezetés gyanúja Dobozon engedély nélküli vezetés Gyulán

Békés megyében 2022. április 8-án két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Békésen, az Ady Endre utca és a Baky utca kereszteződésében 9 óra 30 perc körül egy elektromos kerékpárral közlekedő nő nem adott elsőbbséget egy személygépkocsinak és összeütközött vele. A balesetben a nő könnyebben megsérült.

Mezőberényben, a Kodály utcában 15 óra 30 perc körül egy kerékpáros férfi balra kanyarodása során szintén nem biztosított elhaladási elsőbbséget és nekiütközött egy autósnak, aki már megkezdte az előzését. A mentők a biciklist, akinél felmerült az ittasság gyanúja, könnyű sérüléssel vitték kórházba.

Doboz külterületén, 2022. április 8-án 20 óra előtt néhány perccel egy személygépkocsi vezetője áttért a menetiránya szerinti bal oldalra, ahol érintőlegesen ütközött egy másik autóval. Senki nem sérült meg, de a balesetet okozó jármű vezetőjénél felmerült az ittasság gyanúja. Ezért a rendőrök a 45 éves gerlai nőt orvosi vizsgálatra és mintavételre vitték. A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei a nő jogosítványát elvették és büntetőfeljelentést tettek ellene.

Gyuláról, a Jókai utcából 2022. április 8-án 12 óra 45 perc körül előállítottak a rendőrjárőrök egy vésztői férfit. Személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy nincsen jogosítványa. A 34 éves férfit a Gyulai Rendőrkapitányság szabálysértési őrizetbe vette, és engedély nélküli vezetés szabálysértés miatt a rendőrök három napon belül bíróság elé állíthatják – tájékoztatta portálunkat Dr. Feuerwerker Béla c. r. alezredes, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

RSS Sportklub hírek

YouTube csatorna

RSS Időjárás

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!