Közösségi oldalaink

Hírek

Azt hitte a talált pénzre, hogy az most már az övé!

Irattartót és több tízezer forintot talált egy férfi Békésen. A pénzt eltette, meg sem próbálta visszajuttatni annak, aki elhagyta. Az ellene indult büntetőeljárás iratait a rendőrség megküldte az ügyészségnek.

Talált pénzt tett el egy férfi 2022. március 23-án Békésen, a Szabadkai utcában. A több tízezer forint egy irattartóban volt, a tulajdonosa elhagyta, kiesett a kabátja zsebéből. A férfi megtalálta, kivette belőle a bankjegyeket és a tárcát feltette egy kerítésre. Miután az irattartó gazdája bejelentést tett arról, hogy üresen találta meg a tárcáját, a pénze eltűnt belőle, a rendőrök rövid idő alatt azonosították és előállították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 19 éves békési férfit. A Békési Rendőrkapitányság jogtalan elsajátítás miatt indított ellene eljárást. A rendőrök a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az ügyiratait 2022. április 8-án átadták az ügyészségnek – tájékoztatta portálunkat Dr. Feuerwerker Béla c. r. alezredes, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

További hírek a kategóriából: Hírek

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!