Az oltás mellett állt ki az ellenzék, hogy elejét vegyék a kormánypropaganda hazugságainak

Elébe mennek a kormány vádjainak, és viszontvádakkal élnek.

A Koronavírus Sajtóközpont cáfolja, hogy korábban zárt volna be a terézvárosi rendelő Az összefogott ellenzéki pártok vezetői közös videóban buzdítanak az oltás felvételére. A filmet a Facebookon osztották meg a pártok.

A videón Kunhalmi Ágnes, az MSZP társelnöke, Fekete-Győr András, a Momentum elnöke, Szabó Tímea, a Párbeszéd, Kanász-Nagy Máté, az LMP társelnöke, valamint Gyurcsány Ferenc, a DK (Demokratikus Koalíció) elnöke mondja el gondolatait.

Mindannyian arra kérik a nézőket, hogy oltassák be magukat, mert csak így lehet véget vetni a járványnak. A videóban ugyanakkor felelőssé teszik az Orbán-kormányt a súlyos halálozási adatokért, a védekezés hibáiért, valamint a sportra és vadászkiállításra elherdált tízmilliárdokért.

A pártvezetők nem tesznek különbséget nyugati és keleti vakcinák között. Az ellenzék nyilvánvalóan a kormánypárt részéről megindított, az “oltásellenes baloldalról” szóló kampánynak próbálja elejét venni.Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.
A Keleten olvasása ingyen van, de a működtetése nem! Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!