Közösségi oldalak

Belföld

Vonat ütközött személygépkocsival Lőkösházánál

Vonat ütközött egy személygépkocsival Lőkösháza külterületén, egy vasúti átjáróban. Az autó vezetője súlyosan megsérült.

Ebben a kereszteződésben történt a baleset. Fotó: Google

A Kétegyháza és Lőkösháza közötti vasúti pályán, az Eleki úti vasúti átjárónál 2022. január 2-án 10 óra után néhány perccel vonat és egy személygépkocsi ütközött össze. A balesetben az elsődleges információk szerint az autó vezetője súlyosan megsérült. A helyszínelés miatt a rendőrség az átjárót lezárta, ezért a rendőrök az Elek irányából közlekedőket visszafordítják a település felé, míg a Lőkösháza felől érkezőket Kevermes irányába terelik – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

11:44

Egy sávon megindult a forgalom Lőkösháza közelében

Egy Kétegyháza felől Lőkösháza irányába tartó személyvonat és egy személygépkocsival közlekedő férfi ütközött össze az Eleki úti vasúti átjáróban. A mentők az autóst súlyos sérüléssel vitték kórházba. A rendőrség az átjáróban a teljes útlezárást 2022. január 2-án 11 óra 15 perckor feloldotta, a forgalom egy sávon megindult. A baleset körülményeit és okát a Gyulai Rendőrkapitányság vizsgálja – tájékoztatta portálunkat Feuerwerker Béla c. r. alezredes, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

14:24

Befejeződött a helyszínelés Lőkösháza közelében

Befejeződött a helyszínelés Kétegyháza és Lőkösháza közötti vasúti pályán, az Eleki úti vasúti átjáróban. A rendőrség a félpályás útlezárást feloldotta, a forgalom 13 óra 20 perctől mindkét sávon zavartalan – tájékoztatta portálunkat Feuerwerker Béla c. r. alezredes.

Fotó: police.hu

RSS Sportklub hírek

YouTube csatorna

RSS Időjárás

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!