Közösségi oldalak

Belföld

Újra nemet mondott a kormány a posták megmentésére!

A postabezárásokkal ellehetetlenítik a helyiek ügyintézését, ezzel pedig veszélyeztetik a vidék lakosságának megtartását – jelentette ki keddi online sajtótájékoztatóján a Jobbik két országgyűlési képviselője, sürgetve a kistelepülések postahivatalainak megmentését.

Ander Balázs a sajtótájékoztatón kiemelte: az a kormánytöbbség engedi most bezárni a postákat, amely 2010 előtt, ellenzékben tiltakozott egyes vasútvonalak leállítása ellen.

Frakciótársa, Dudás Róbert arról beszélt: a kormányoldal eddig négy, a kistelepülési posták fenntartását lehetővé tévő javaslatukat utasította el, köztük azt, hogy a hivatalokkal “nagyon komoly árukapcsolásban” lévő Szerencsejáték Zrt. segítse meg anyagilag a postát, ahogy azt is, amely szerint ezer helyett ötszáz lakos felett legyen kötelező helyben postát fenntartani.Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!