Közösségi oldalak

Belföld

Ügyészségen a bűncselekményig fajult szilveszteri battonyai mulatozás ügy

Betörte egy parkoló autó egyik ablakát egy férfi 2020 szilveszter éjjelén Battonyán, majd pénzt lopott a jármű utasteréből. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

Battonyán, a Rózsa utcában 2020. december 31-éről 2021. január 1-jére virradó éjjel feltörtek egy autót. A kocsi tulajdonosa szilveszterezni érkezett a városba és fél 2 körül szóltak neki, hogy a vezető oldali ajtóban az üveget valaki betörte. A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság egy akkor Battonyán élő, de azóta Magyarországról kiutasított román állampolgárt gyanúsít a bűncselekmény elkövetésével.

A 42 éves férfi szórakozni volt, hazafelé tartott, amikor megrongálta az autót és pénzt vett ki az utasteréből. A rendőrség a lopás vétség miatt indult nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait 2021. szeptember 7-én továbbította az ügyészségre – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

RSS Sportklub hírek

YouTube csatorna

RSS Időjárás

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!