Közösségi oldalak

Belföld

Balesetnél helyszíneltek és kábítószer birtoklása gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök

Békés megyében 2021. szeptember 7-én két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Békéscsabán, a Gyulai úton 9 óra 30 perc körül egy személygépkocsi vezetője nem adott elsőbbséget egy kerékpáros nőnek és összeütköztek. A balesetben a biciklist súlyos sérüléssel vitték kórházba. Gyulán, a Béke sugárút és a Hétvezér utca kereszteződésében egy autó kinyíló ajtajának nekiütközött egy kerékpárral közlekedő nő, aki elesett és nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei előállítottak egy férfit 2021. szeptember 7-én 12 óra 15 perc körül Békéscsabán, a Bánát utcából. A gyorsteszt kábítószer-fogyasztást jelzett nála. A rendőrség kábítószer birtoklása vétség gyanúja miatt nyomozást rendelt el és vizsgálja, hogy a 32 éves békéscsabai férfi milyen szert fogyasztott és hogyan jutott hozzá – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

RSS Sportklub hírek

YouTube csatorna

RSS Időjárás

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!