Közösségi oldalak

Belföld

Tótkomlóson balesetnél és járművezetéstől eltiltott autóssal szemben, míg Lőkösházán körözés alapján intézkedtek a rendőrök

Tótkomlós külterületén 2021. augusztus 22-én 17 óra 15 perc körül egy személygépkocsival közlekedő nő lesodródott az útról, fának ütközött, majd árokba csúszott. A balesetben a nő könnyű sérülést szenvedett.

Szintén Tótkomlóson, a Fő utcából 2021. augusztus 22-én 16 óra körül előállítottak a rendőrök egy orosházi férfit. Személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy az Orosházi Járásbíróság 2022. május 22-éig eltiltotta a járművezetéstől. Az Orosházi Rendőrkapitányság a 20 éves férfit járművezetés az eltiltás hatálya alatt bűncselekmény miatt őrizetbe vette.

A Lőkösházi Határrendészeti Kirendeltség rendőrjárőrei 2021. augusztus 22-én 13 óra 45 perc körül előállítottak egy kilépő személyvonaton utazó román férfit, akinek körözését rendelte el lopás miatt a Kiskőrösi Rendőrkapitányság. A 31 éves férfit a rendőrjárőrök előállították a Gyulai Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.