Közösségi oldalak

Belföld

Több, mint három kilométernyi útszakasz újulhat meg hamarosan Gyomaendrőd és Mezőberény térségében

Fotó: Dankó Béla/Facebook

Több, mint három kilométernyi útszakasz újulhat meg hamarosan Gyomaendrőd és Mezőberény térségében – jelentette be pénteken gyomaendrődi sajtótájékoztatóján Dankó Béla országgyűlési képviselő és Cserkúti András, a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Békés megyei igazgatója.

A 4231-es, Gyomaendrőd-Dévaványa összekötő út közel egy kilométeren újul majd meg és mivel külterületi szakaszról van szó, kétszer másfél méter széles padkát is építenek. Mezőberényben több mint 900 méteren a Kálvin tér és a 120-as vasútvonal sorompója közötti rész újulhat meg. A kivitelezés várhatóan június végéig fejeződik be.

További szakaszokat is felújítanak

Cserkúti András beszámolt arról is, hogy várhatóan hamarosan megújulhat a 4232-es út mintegy 700 méteres szakasza Gyomaendrőd belterületén, illetve a Gyomaendrőd és Kondoros közötti, 4642-es út két része is, előbbi város és az Öregszőlők között 1940 méter, illetve Öregszőlőtől 1200 méteren. A sajtótájékoztató további részében, Toldi Balázs, Gyomaendrőd, Siklósi István, Mezőberény, Valánszki Róbert, Dévaványa és Hegedűs Roland, Hunya polgármestere az elmúlt évek útfejlesztéseiről és terveikről adtak információt.

YouTube csatorna

RSS Sportklub hírek

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!