Közösségi oldalak

Belföld

Testi sértés Füzesgyarmaton, piás sofőr Gyomaendrődön és Békéscsabán, elfogás Battonyánál

Italozás közben alakult ki vita két férfi között 2023. január 28-án 17 óra 15 perc körül egy füzesgyarmati házban. A nézeteltérés során egyikük egy késsel megszúrta a másikat, aki nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. A Szeghalmi Rendőrkapitányságon súlyos testi sértés bűntett kísérlete miatt indult büntetőeljárás.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrjárőrök 2023. január 28-án 23 óra 15 perc körül Gyomaendrődön, a Kossuth Lajos utcában. Egy személygépkocsi vezetőjénél az alkoholszonda pozitív értéket jelzett. A 46 éves férfit a rendőrök előállították a Gyomaendrődi Rendőrőrsre. További két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját, ezért a rendőrök büntetőfeljelentést tettek a gyomaendrődi autós ellen.

Békéscsabán, a Gyulai útról 2023. január 29-én 20 óra 30 perc körül előállítottak a rendőrök egy személyautóval közlekedő férfit, mert a szondáztatás alkoholfogyasztást jelzett nála. Ezért a 33 éves gyulai férfit orvosi vizsgálatra és mintavételre vitték a rendőrjárőrök. Ellene büntetőfeljelentést tettek és elvették a jogosítványát.

A Battonya Határrendészeti Kirendeltség rendőrei 2023. január 28-án 6 óra 15 perc körül elfogtak egy svéd állampolgárságú férfit, aki ellen közokirat-hamisítás miatt a Nyíregyházi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja adott ki elfogatóparancsot. A 38 éves férfi a kijelölt időpontban nem kezdte meg a rá jogerősen kiszabott szabadságvesztése letöltését. A rendőrök Gyulára, a Békés megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

YouTube csatorna

RSS Sportklub hírek

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!