Közösségi oldalak

Belföld

Személyi sérüléssel járó közlekedési baleseteknél helyszíneltek a rendőrök Békés megyében

Békéscsabán, a Dessewffy utca és a Berényi út kereszteződésében 2023. január 20-án 4 óra 45 perc körül egy személyautó vezetője nem adott elsőbbséget egy kerékpáros nőnek és elütötte. A biciklis könnyű sérülést szenvedett.

Békéscsabán, a Munkácsy utca és az Andrássy út kereszteződésében 2023. január 20-án 8 óra után néhány perccel összeütközött két kerékpáros. A balesetben egyikük könnyebben megsérült.

Köröstarcsa külterületén, 2023. január 20-án 9 óra körül egy személygépkocsi lesodródott az útról és árokba csúszott. A mentők az autó vezetőjét súlyos, életveszélyes sérüléssel vitték kórházba.

Újkígyós közelében, 2023. január 20-án 20 óra 45 perc körül szintén egy autós letért az útról, felborult és fának ütközött. Ebben az esetben is megsérült a jármű vezetője, az ő sérülése nem súlyos.

Az egyik körösladányi üzlet parkolójában 2023. január 22-én 12 óra 45 perc körül egy személyautó vezetője nekitolatott egy gyalogos nőnek, aki elesett és nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

RSS Sportklub hírek

YouTube csatorna

RSS Időjárás

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!