Közösségi oldalak

Belföld

Négy piásnak ugrott a jogosítványa Békés megyében

Békés megyében négy férfit állítottak elő a rendőrök ittas járművezetés gyanúja miatt. A rendőrök elvették a vezetői engedélyüket és büntetőfeljelentést tettek ellenük.

Három autóst és egy motorost állítottak elő a rendőrök az elmúlt hétvégén ittas járművezetés gyanúja miatt Békés megyében. A segédmotor-kerékpárral közlekedő férfit 2023. január 20-án este igazoltatták Nagyszénáson, a József Attila utcában.

Az autósokat másnap szondáztatták meg, egyiküket Gyulán, a Jókai utcából, a másik férfit Tótkomlóson a Széchenyi utcából, a harmadikat pedig Nagyszénás külterületéről állították elő. A Tótkomlóson közlekedő férfi balesetet szenvedett, kocsijával egy kanyar után letért az útról és villanyoszlopnak ütközött. A Nagyszénáson autózó férfi sem tudta úton tartani a járművét, lement vele az útpadkára. A rendőrök mind a négy férfi ellen büntetőfeljelentést tettek és elvették a vezetői engedélyüket – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!