Közösségi oldalak

Belföld

Súlyos sérüléses baleset és őrizetbe vétel Békéscsabán, lopás, valamint közokirat-hamisítás Sarkadon

Békéscsabán, a Sás köz és a Lencsési út kereszteződésében, 2022. május 23-án 6 óra 45 perc körül egy személygépkocsi vezetője nem adott elsőbbséget egy kerékpárúton közlekedő kerékpárosnak. Elütötte őt, a nő súlyosan megsérült. A baleset körülményeit a Békéscsabai Rendőrkapitányság vizsgálja.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság 2022. május 23-án őrizetbe vett egy békéscsabai férfit, mert úgy vezetett személygépkocsit, hogy nincs jogosítványa, korábban eltiltották a járművezetéstől. A rendőrök Békéscsabán, a Zöldfa utcában igazoltatták. Az ellenőrzéskor kiderült, hogy utánképzésre kötelezték, de azt még nem teljesítette. A rendőrkapitányság munkatársai a 43 éves férfit a szabálysértés miatt három napon belül bíróság elé állíthatják.


Feltörtek egy büfékocsit 2022. május 22-éről 23-ára virradó éjjel Sarkadon. A rendőrök a bűncselekményről érkezett bejelentés után néhány óra alatt azonosították és elfogták a gyanúsítottat. A 26 éves férfi kávéfőzőt, szeszesitalokat és többféle árut vitt el a büféből. A Sarkadi Rendőrkapitányság lopás bűntett miatt indított ellene eljárást.

Sarkadon, 2022. május 23-án 19 óra 15 perc körül előállítottak a rendőrök egy 35 éves férfit. Személygépkocsit vezetett úgy, hogy nincs jogosítványa, és az autónak, amivel közlekedett, meghamisították a forgalmi engedélyét. A műszaki érvényességi időt írták át benne. Az okmányt a rendőrök lefoglalták, a férfi ellen pedig közokirat-hamisítás gyanúja miatt büntetőeljárás indult – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

RSS Sportklub hírek

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!