Közösségi oldalak

Belföld

Súlyos baleset Medgyesbodzáson, testi sértés Szeghalmon, közokirat-hamisítás a gyulai határnál

Medgyesbodzás külterületén, 2023. február 26-án 10 óra 45 perc körül árokba hajtott és elesett egy elektromos kerékpárral közlekedő férfi. A 63 éves férfi, aki a gyanú szerint ittas volt, súlyosan megsérült.

Szeghalmon, egy szórakozóhely előtt 2023. február 25-én 23 óra 45 perc körül hárman összeverekedtek, egy férfi súlyosan megsérült. A Szeghalmi Rendőrkapitányság garázdaság miatt nyomozást rendelt el és a rendőrök vizsgálják a konfliktus körülményeit. A súlyos sérülést okozó férfi ellen testi sértés miatt is büntetőeljárás indult.

A gyulai közúti határátkelőhelyen 2023. február 25-én személygépkocsival belépésre jelentkezett egy román állampolgárságú férfi. Az ellenőrzését végző határrendészek megállapították, hogy az autó forgalmi engedélyében a műszaki érvényességi időt átírták. A 26 éves férfit közokirat-hamisítás bűntett gyanúja miatt előállították és az okmányt a Gyulai Rendőrkapitányság lefoglalta – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

YouTube csatorna

RSS Sportklub hírek

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!