Közösségi oldalak

Belföld

Súlyos baleset Medgyesbodzáson, testi sértés Szeghalmon, közokirat-hamisítás a gyulai határnál

Medgyesbodzás külterületén, 2023. február 26-án 10 óra 45 perc körül árokba hajtott és elesett egy elektromos kerékpárral közlekedő férfi. A 63 éves férfi, aki a gyanú szerint ittas volt, súlyosan megsérült.

(function(){ var d = document, wid = `tt-${parseInt(Math.random() * 9999999).toString(16)}`, se = d.getElementsByTagName(`script`), se_f = se[0], se_l = se[se.length - 1], tt = d.createElement(`script`), w = d.createElement(`div`); w.id = wid; se_l.parentNode.insertBefore(w, se_l); tt.type = `text/javascript`, tt.async = true, tt.src = `https://rotator.tradetracker.net/?r=95288&t=js&wid=${wid}`; se_f.parentNode.insertBefore(tt, se_f); })();

Szeghalmon, egy szórakozóhely előtt 2023. február 25-én 23 óra 45 perc körül hárman összeverekedtek, egy férfi súlyosan megsérült. A Szeghalmi Rendőrkapitányság garázdaság miatt nyomozást rendelt el és a rendőrök vizsgálják a konfliktus körülményeit. A súlyos sérülést okozó férfi ellen testi sértés miatt is büntetőeljárás indult.

A gyulai közúti határátkelőhelyen 2023. február 25-én személygépkocsival belépésre jelentkezett egy román állampolgárságú férfi. Az ellenőrzését végző határrendészek megállapították, hogy az autó forgalmi engedélyében a műszaki érvényességi időt átírták. A 26 éves férfit közokirat-hamisítás bűntett gyanúja miatt előállították és az okmányt a Gyulai Rendőrkapitányság lefoglalta – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.