Közösségi oldalak

Belföld

Súlyos baleset és sikkasztás Békéscsabán, gyanúsítottak őrizetbe vétele Mezőkovácsházán

Súlyos sérüléssel járó közlekedési baleset és sikkasztás gyanúja miatt történt intézkedés Békéscsabán, lopások gyanúsítottjának őrizetbe vétele Mezőkovácsházán.

Békéscsabán, a Bajza utcában 2023. február 28-án 22 óra 15 perc körül egy személygépkocsi egy kanyarban letért az útról és fának csapódott. A kocsit egy 19 éves fiatalember vezette, hárman utaztak vele. A hátsó ülésen ülő 17 éves fiúk könnyű sérülést szenvedtek, az autó vezetője és jobb első utasa azonban súlyos sérüléssel került kórházba.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság 2023. február 28-án büntetőeljárást indított egy 44 éves férfi ellen. A tehergépkocsi-vezető a gyanú szerint elvett abból az áruból, amit az egyik békéscsabai üzletbe kellett leszállítania. A szállítmányozó cég biztonsági szolgálatának munkatársai tetten érték, így az összesen közel 60 ezer forint értékű termékeket végül ki kellett raknia áruházban. A férfit a rendőrség sikkasztás bűntett elkövetésével gyanúsítja.

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság 2023. február 28-án őrizetbe vett egy kevermesi nőt. Az 52 éves asszony a gyanú szerint korábban több helyről lopott pénzt és különböző dolgokat, ezért folyik ellene büntetőeljárás – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

YouTube csatorna

RSS Sportklub hírek

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!