Közösségi oldalak

Belföld

Saját fia is mellette ült mikor áttörte a vasúti sorompót a figyelmetlen férfi

A tilos jelzés ellenére hajtott be egy vasúti átjáróba egy autós Gyulán. A sorompó rácsukódott a kocsira. A rendőrség befejezte a történtek körülményeinek kivizsgálását.

Gyulán, a Henyei úti vasúti átjáróban 2023. február 15-én 12 óra körül egy személygépkocsi letörte a félsorompó csapórúdját. Az autó vezetője a tilos jelzés ellenére hajtott a sínekre. A férfi, aki mellett ott ült a fia is, kihallgatásán azt mondta, hogy csak akkor figyelt fel az átjáróra, amikor meglátta a kocsija szélvédőjén a sorompót. A rúd rácsukódott a kocsijára és le is tört.

Szerencsére vonattal nem ütköztek, így az apa és a fia sem sérült meg. A férfi az átjáró után megállt, kiszállt a kocsiból, eltette az útból a letört csapórudat, nehogy más ráhajtson, majd szólt a gyulai vasútállomáson dolgozóknak a történtekről és megvárta a rendőröket. Elismerte, hogy figyelmetlen volt, ezért történt a baleset. A Gyulai Rendőrkapitányság a férfit a vasúti közlekedés biztonsága ellen gondatlanságból elkövetett vétséggel gyanúsítja. A rendőrök az ügyben elrendelt nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és a büntetőeljárás iratait 2023. március 20-án továbbították az ügyészségre – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

YouTube csatorna

RSS Sportklub hírek

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!