Közösségi oldalak

Belföld

Rendszámcsaló Békésen, ittas járművezetés Békéscsabán

Békés megyében 2023. január 2-án személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre.

Békés külterületén 2023. január 2-án 9 óra 45 perc körül a rendőrjárőrök ellenőriztek egy utánfutót húzó személygépkocsit és annak vezetőjét. A rendőri ellenőrzéskor kiderült, hogy az utánfutóra egy másik kocsira kiadott rendszám volt felhelyezve. A jármű vezetőjét a rendőrök egyedi azonosító jellel visszaélés gyanúja miatt előállították a Békési Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók az 57 éves békési férfit gyanúsítottként kihallgatták.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2023. január 2-án 10 óra 30 perc körül Békéscsabán, a Könyves utcában. Egy személygépkocsi vezetőjénél az alkoholszonda pozitív értéket jelzett. Az 52 éves békéscsabai férfit a rendőrök előállították a Békéscsabai Rendőrkapitányságra. További két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját, ezért a rendőrök elvették az autós vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.