Rendőrségnek írt levél után találták meg az ellopott létráját a dombegyházi férfinek

Egy idős férfi egy levelet dobott be a dombegyházi körzeti megbízotti iroda postaládájába. A levélben arról tájékoztatta a rendőrséget, hogy ellopták a létráját. A rendőrök pár óra alatt felkutatták a lopással gyanúsítható férfit, az alumíniumlétrát pedig visszaadták a tulajdonosnak.

Levélben tájékoztatta a rendőrséget 2021. május 22-én reggel egy idős férfi arról, hogy Dombegyház, Mezőfi utcai házának az udvarából valaki elvitte a létráját. A levelet a dombegyházi körzeti megbízotti iroda postaládájába dobta be. A helyi körzeti megbízott reggel elolvasta, és értesítette a szolgálatban lévő kollégáit. A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság rendőrei meghallgatták a 74 éves férfit, majd keresni kezdték az alumíniumlétrát és az elkövetőt. Pár óra alatt elfogták a lopással gyanúsítható 29 éves dombegyházi férfit, akit gyanúsítottként kihallgattak. Az ellopott létrát is megtalálták, lefoglalták és visszaadták a tulajdonosának – tájékoztatta portálunkat Lipták András r. hadnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.
A Keleten olvasása ingyen van, de a működtetése nem! Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!