Közösségi oldalak

Belföld

Rendőrségi hírek Békés megyéből

Rablás, lopások, és zaklatás gyanúsítottjainak elfogása.

Medgyesegyházán, a Kiss Ernő utcában 2023. január 12-én 22 óra 30 perc körül egy férfi megütött egy másikat, elvette tőle a pénzét és elmenekült. A rendőrök a rablás bűntett elkövetésével gyanúsítható 43 éves medgyesegyházi férfit három óra alatt elfogták és őrizetbe vették. A pénzt megtalálták nála és lefoglalták.

Rögzítővasakat lopott egy férfi 2023. január 11-éről 12-ére virradó éjjel Dévaványán, egy bekerített telekről. A helyi férfit a Szarvasi Rendőrkapitányság rendőrei elfogták, tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették, és három napon belül bíróság elé állíthatják. A rögzítővasakat a rendőrök lefoglalták, így a kár megtérült.

Az Orosházi Rendőrkapitányság rendőrei 2023. január 12-én elfogtak és előállítottak két férfit, mert a gyanú szerint fémhulladékot loptak egy orosházi lakóház udvaráról. A lopott dolgokat egy felvásárlóhoz vitték leadni. A közel 50 ezer forint értékű fémet a rendőrök lefoglalták és visszaadják a tulajdonosnak. A 18 és 17 éves fiatalemberek ellen büntetőeljárás indult.

A Gyulai Rendőrkapitányság rendőrei 2023. január 12-én elfogtak egy gyulai férfit, aki ellen zaklatás bűncselekmény miatt a Pesti Központi Kerületi Bíróság elfogatóparancsot adott ki. A rendőrök értesítették a férfi ügyében eljáró bírót, majd a 48 éves férfit a bíróságra vitték – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.