Közösségi oldalak

Belföld

Piás sofőr Dévaványán és Sarkadon, őrizetbe vétel Szarvason, engedély nélküli vezetés Battonyán

A gyanú szerint ittasan vezetett az a férfi, aki 2024. január 17-én 16 óra 30 perc körül balesetet szenvedett Dévaványán. A Kisújszállási utcán haladt, amikor elveszítette uralmát a járműve felett elsodort két jelzőtáblát és egy ház kerítésének ütközött. A balesetben a férfi könnyebben megsérült. A helyszíni alkoholmérés azt mutatta, hogy alkoholt ivott vezetés előtt, és a gyanút pedig később a további mérések is megerősítették. A rendőrök büntetőfeljelentést tettek ellene és elvették a vezetői engedélyét.

Fotó: police.hu

Ittas járművezetővel szemben intézkedtek a Sarkadi Rendőrkapitányság rendőrei is 2024. január 17-én. Egy személyautó vezetőjét ellenőrizték a Jókai utcában, akinél a szonda azt mutatta, hogy alkoholt ivott mielőtt volán mögé ült. A további mérések is ezt a gyanút erősítették, így feljelentették a férfit és elvették a vezetői engedélyét.

A Szarvasi Rendőrkapitányság rendőrei elfogtak egy férfit, aki ellen a Békési Járásbíróság adott ki elfogatóparancsot kifosztás bűntett elkövetése miatt. A férfit előállították a rendőrkapitányságra és őrizetbe vették.

Egy férfi tett bejelentést a rendőrségre 2024. január 17-én 15 óra 45 perc körül arról, hogy Battonyán, a Dózsa György utcában, egy autó nekiment egy tűzcsapnak és kidöntötte azt. A jármű vezetője kiszállt a kocsiból és elhagyta a helyszínt. A rendőrök rövid időn belül megtalálták a sofőrt, egy tizenéves fiút, aki édesapja autóját vitte el engedély nélkül. A rendőrök engedély nélküli vezetés szabálysértés miatt eljárást indítottak ellene – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.