Közösségi oldalak

Belföld

Öten kaptak miniszteri kitüntetést Békés megyében

Öten kaptak miniszteri kitüntetést Békés megyében

Dr. Pintér Sándor, Magyarország belügyminisztere, a Polgárőrség érdekében végzett kimagasló munkája elismeréséül, nemzeti ünnepünk, Október 23-a alkalmából a Köz Szolgálatáért Érdemjel Arany fokozatában részesítette Hudák Pál r. ezredest, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság rendészeti rendőrfőkapitány helyettesét.

Továbbá Békés megye vonatkozásában a Köz Szolgálatáért Érdemjel Ezüst fokozatában részesült Papp Katalin, a Viharsarok Polgárőr Szervezet (Kevermes) elnöke.

Vezetőként a Polgárőrség szervezésében, társadalmi elismerésében és a bűnmegelőzés eredményeinek elérésében tanúsított kimagasló tevékenységéért az Országos Polgárőr Szövetség Elnöksége „Szent László Érem” kitüntetést adományozott Tusjak Tamás Mihálynak, a Szarvasi Polgárőr Egyesület elnökének.

Az OPSZ elnöke, a polgárőrmozgalomban végzett tevékenysége elismeréseként, dicséretben és jutalomban részesítette Hanczárné Kozma Rózát, a Bélmegyeri PE tagját, a Békés Megyei Polgárőrök Szövetsége gazdasági elnökhelyettesét, járási koordinátort valamint Kesjár Attilát, az Újkígyósi PE elnökét.