Közösségi oldalak

Belföld

Orosházán és Gyomaendrődön bűncselekmény gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök

Békés megyében 2022. október 23-án személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre.

Orosházán, a Könd utcából 2022. október 23-án 9 óra után néhány perccel előállítottak a rendőrjárőrök egy orosházi férfit. Személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy korábban a rendőrség eltiltotta a járművezetéstől. Az Orosházi Rendőrkapitányság rendőrei járművezetés az eltiltás hatálya alatt gyanúja miatt büntetőfeljelentést tettek a 21 éves férfi ellen.

A Szarvasi Rendőrkapitányság rendőrei 2022. október 23-án 9 óra 30 perc körül Gyomaendrődön, a Bajcsy-Zsilinszky úton ellenőriztek egy személygépkocsit és annak vezetőjét. Az autón egy másik kocsira kiadott rendszám volt felhelyezve. Ezért a 41 éves szeghalmi férfit a rendőrjárőrök egyedi azonosító jellel visszaélés gyanúja miatt előállították a Gyomaendrődi Rendőrőrsre, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

YouTube csatorna

RSS Sportklub hírek

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!