Közösségi oldalak

Belföld

Őrizetbe vétel és két előállítás Békés megyében

Az Orosházi Rendőrkapitányság 2023. július 11-én közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vett egy 18 éves fiatalembert, mert napokkal korábban az orosházi vasútállomáson leköpött egy jegyvizsgálót és köveket dobált felé.

Mezőberényben, a Luther utcában 2023. június 11-én egy nő elhagyta a pénztárcáját. Miután bejelentést tett az esetről, a rendőrök kiderítették, hogy ki találta meg. A 24 éves férfi kihallgatásán elmondta, hogy nem akarta visszajuttatni a talált dolgot a tulajdonosának, kivette a tárcából a pénzt és úgy gondolta, jó lesz neki, majd elkölti. Erre azonban nem maradt ideje, mert a rendőrök lefoglalták tőle a 80 ezer forintot és jogtalan elsajátítás vétség gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak ellene.

Gyulán, a Béke sugárút és az Árpád utca kereszteződésében lévő körforgalomban 2023. július 11-én 19 óra előtt néhány perccel egy személygépkocsi jelzőtáblának ütközött. A kocsit vezető férfi a gyanú szerint ittas volt, ezért a Gyulai Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított ellene – tájékoztatta portálunkat Deményné Tűri Zsanett r. hadnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

YouTube csatorna